Проект
БИНАРНО ПРЕГАРЯНЕ

 


Приключи участието на младежите в ниво „Log off - излез от бинарния свят" по проект „Бинарно прегаряне” с финансовата подкрепа на НФ „Култура”.

В продължение на почти четири седмици тийнейджъри от различни училища в гр. Кърджали, работеха упорито. Творбите им са различни, интересни и иновативни, отражение на вътрешния им свят.

Създадените от младите автори художествени шедьоври доказаха, че чрез форми на изкуство, може да се ограничи дигиталната зависимост и консумация и да се провокира креативния потенциал на младежта.

Още по темата: тук

Втора седмица продължават творческите ателиета от ниво „Log off - излез от бинарния свят” по проект „Бинарно прегаряне” с финансовата подкрепа на НФ „Култура”.

Със специалното участие на млади художнички от клуб "Палитра" към Професионална гимназия по икономика "Алеко Константинов" - Кърджали.

Още по темата: тук

Втора седмица продължават творческите сетове по първо ниво „Log off - излез от бинарния свят” .
На 9 януари стартират творческите ателиета от ниво „Log off - излез от бинарния свят” по проект „Бинарно прегаряне” с финансовата подкрепа на НФ „Култура” по програма „Социално ангажирани изкуства“ в Регионална библиотека „Н. Й. Вапцаров”.

Младежите скицират идеите си с четка в ръка, а не с наведена в екрана глава, на фона на приятна музика под менторството на Мая Мечева.

Още по темата: тук
Проект "Бинарно прегаряне" се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” по Програма „Социално ангажирани изкуства“ 22
Created Galina Feroli